Klassieke massage

Klassieke massage is van oorsprong één van de oudste massagevormen. Er wordt in deze massage gewerkt met verschillende technieken, zoals effleurages, pétrissages, fricties, vibraties en tapotementen. Dit stimuleert de doorbloeding van de weefsels, voert afvalstoffen af en verbetert de spierfunctie en de stofwisseling van de spieren. Hierdoor wordt het zelfhelende vermogen van het lichaam gestimuleerd.

Klassieke massage kan worden toegepast bij:

• pijn
• stress en burn-out klachten
• te hoge spierspanning
• storingen in de lichaamsbeleving
• bestrijding van vermoeidheid en spanningen
• bestrijding van spiervermoeidheid, spierverhardingen, spierpijn en kramp
• bevordering van de bloedcirculatie
• complete of lokale ontspanning

De behandelingen kunnen zowel preventief (ontspanning of stimulatie) als op een specifieke klacht (therapeutisch) toegepast worden. Er wordt gewerkt met olie op de huid. Massage heeft een gunstige invloed op onder andere het bewegingsapparaat, spijsverteringsproblemen, hormoonhuishouding en algehele lichaamsbeleving.

Ontspanningsmassage

Deze massage is een oude natuurlijke geneeswijze en is een geliefde methode om pijn te bestrijden en de spieren te ontspannen. Mede hierdoor is deze massage is in onze volgeboekte maatschappij een aanrader. Het heeft zowel lichamelijk als geestelijk een positieve invloed.

De ontspanningsmassage stimuleert de doorbloeding van de weefsels, voert afvalstoffen af en verbetert de stofwisseling van de spieren. Uiteindelijk is de ontspanningsmassage bedoeld om los te komen van de dagelijkse stress.

De massage wordt uitgevoerd met zowel strijken, wrijven, kloppen en kneden. De ademhaling wordt dieper, de spieren en pezen soepeler, het lichaam beter doorbloedt en er komt rust in het hoofd. Na de massage zitten mensen beter in hun vel. Uiteraard worden er goede massage-oliën gebruikt.

Voor wie is de ontspanningsmassage bedoeld?

Voor iedereen die overbelasting voelt en voor mensen die lekker willen ontspannen en ontstressen.

Meer info over prijzen vind je in de prijslijst.